Jeg er gået ind i politik, fordi jeg tror på, at jeg kan gøre en forskel. Fordi jeg ved, at jeg kan gøre en forskel.

Tiden er til nye øjne på Aarhus

Jeg gik ind i politik, fordi jeg brænder for at gøre en forskel. Aarhus skal være en kommune med endnu større ambitioner, end vi ser i dag. Vi skal være et grønt fyrtårn, vi skal levere en stærk velfærd, og vi skal sikre et erhvervsliv i topklasse. 

For mig er det afgørende, at aarhusianerne oplever en velfungerende kommune, hvor der er plads til alle. Hvor der er en sammenhængende infrastruktur. Hvor vi bevarer vores selvbillede som "smilets by". 

- Jeg vil styrke de aarhusianske folkeskoler og daginstitutioner. De skal kunne rumme børnenes forskelligheder. Jeg vil sikre mere bevægelse, fokus på sikre skoleveje og et generelt løft af indeklimaet. 

- Jeg vil gøre en forskel for vores udsatte borgere. Vores mest udsatte medborgere oplever i dag alt for mange svigt på særligt handicapområdet. Jeg vil derfor styrke området med både økonomi, inddragelse og endnu højere faglighed. 

- Jeg vil gøre en forskel for erhvervsliv. Den grønne omstilling er fremtiden og hovednøglen til at få succes hermed er vores innovative virksomheder. Derfor vil jeg fremme den grønne omstilling ved at skabe de bedst mulige rammer for vores erhvervsliv.